26
Mayıs
2024
Pazar
ÇİĞLİ - İZMİR

Çarpan kişi hala kayıp

Yılbaşı günü Gamze Ercan’a çarpıp ölümüne neden olan sürücü, aradan dokuz ay geçmesine rağmen bulunamadı. İki çocuk annesi Ercan’ın yakınları, sanığın yakalanıp adalete hesap vermesini istiyor

İzmir Çiğli’de oturan Gamze Ercan, geçtiğimiz 31 Aralık günü evinden çıktı. Yılbaşı akşamı için alışveriş yapacaktı. Anadolu Caddesi’nde karşıdan karşıya geçmek istedi. Yola adımını atmasıyla kendini yerde buldu. Plakası alınamayan otomobil ona çarptı, sürücü de hızla uzaklaştı. Kanlar içindeki iki çocuk annesi Ercan, çevreden yetişenlerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Ancak yaşam savaşını kazanamadı, yoğun bakımdaki üçüncü günde hayatını kaybetti.

Geride gözüyaşlı iki çocuk ve eş bırakan Gamze Ercan’a çarpan kişinin kimliği aradan dokuz ay geçmesine rağmen belirlenemedi. Olay yerindeki bazı araç parçalarına ve görgü tanıklarının ifadelerine ve kazayı görüntüleyen kamera kayıtlarına göre polisin yaptığı çalışmalar sonuçsuz kaldı.

“Dünya başımıza yıkıldı”
Hayat arkadaşının yasını tutan Hüseyin Ercan, zanlının artık bulunmasını istedi, “Dünyamızı başımıza yıkan, ocağımızı söndüren o vicdansız adalete hesap vermeli, cezasını çekmeli. Ancak o zaman acımız biraz olsun hafifler” diye konuştu.

 

Milliyet Ege
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 09:47:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?