19
Mayıs
2024
Pazar
ÇİĞLİ - İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde nöbet değişimi

Çiğli İlçesi'nde seçimi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ensari Bulut, görevi CHP'li eski Başkan Tevfik Alyanak'tan devraldı. Çiğli Belediyesi önünde toplanan partililere hitap eden Bulut, "Bugünden sonra sadece CHP'lilerin değil Çiğli'de yaşayan herkesin belediye başkanıyım" dedi.
Çiğli İlçesi'nin yeni Belediye Başkanı CHP'li Ensari Bulut, kalabalık bir partili grubun toplandığı belediye binası önünde bir konuşma yaptıktan sonra belediye binasının üçüncü katında bulunan başkanlık makamına çıkarak görevi eski Başkan Tevfik Alyanak'tan devraldı.
Çiğli'nin İzmir'in 9 metropol ilçesi içerisinde şehircilik hizmetlerinden en az yararlanan ilçe olduğunu ifade eden Bulut, görevi devralması ile bu duruma son vereceklerini söyledi. Kendisini kutlamak için toplanan CHP'li vatandaşlara seslenen Bulut, "Ben CHP adayı olarak seçime girdim ve kazandım. Ama bugünden sonra CHP'nin belediye başkanı olarak görev yapmayacağım. Bugünden sonra Çiğli'de yaşayan herkesin belediye başkanıyım ve belediye herkese eşit hizmet verecektir" diye konuştu. Çiğli'nin etnik olarak zengin bir kültürel yapıdan oluştuğunu da belirten Bulut, herkesle barış ve sevgi içinde olacaklarını dile getirdi.
Kısa bir konuşmadan sonra Belediye Meclis üyeleri ile birlikte başkanlık makamına gelen Ensari Bulut, burada eski Başkan Tevfik Alyanak ile el sıkıştı ve kucaklaştı. Alyanak'a 5 yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Bulut'a Alyanak da yeni görevinde başarılar diledi. Ensari Bulut, koltuğuna oturduktan sonra kendisini tebrik etmeye gelenlerin kutlamalarını kabul etti.
İZMİR - İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2004 Çarşamba 20:35:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?