19
Mayıs
2024
Pazar
ÇİĞLİ - İZMİR

'Çiğli'ye bir üniversite şart oldu'

AK  Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Ömür Kabak seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Egekent sakinleri ile düzenlediği toplantıda çalışmaları hakkında bilgi veren Kabak, "Çiğli'ye bir üniversite şart oldu" dedi.

AK Parti Çiğli Belediye Başkanı Ömür Kabak ile çalışmalarında en büyük destekçisi olan eşi Gülsüm Kabak'ın da katıldığı ev toplantılarında projelerini anlatan Kabak, Çiğli'nin bir üniversiteye ihtiyaç duyduğunu söyledi. Egekent mahallesinde Aykut ailesinin evine konuk olan Ömür Kabak, adaylık çalışmasından bu yana ortaya çıkan görüşleri değerlendirdi.

Kabak, "Vatandaşların iki türlü tepkisi oluyor. Halkımız ilk olarak adaylığımızdan duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. Çiğlili olmam, halkın sorunlarının yakın tanığı olmam Çiğlili dostlarımız için bir güvence oldu. Diğer yandan mevcut yönetimden gelen şikayetler benim aday olma sebebimi çok iyi anlatıyor. Belediyecilikte her şey çok iyi olsaydı benim aday olmama gerek kalmazdı. Şimdi görüyorum ki vatandaşların belediyeden şikayetleri doğru yolda olduğumun kanıtıdır" dedi.

Belediye Başkanı seçildiğinde yapacağı hizmetleri ve projeleri anlatan Ömür Kabak, "Çiğli'ye bir üniversite gelmesi için gerekirse başkanlık koltuğundan vazgeçerim. Üniversitesi olmayan nadir ilçelerden biriyiz. Üniversite hem bölgedeki gençlerimizin eğitimine katkı sağlayacak hem de ekonomimizi canlandıracak bir projedir. Onun için Çiğli'de devlet veya özel üniversitenin gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız" şeklinde konuştu.

Vatandaşların en çok şikayet ettiği Anadolu caddesindeki yeni düzenlemenin hizmet olmaktan çıkıp zulme dönüşmesini de eleştiren Ömür Kabak, "İş başına geldiğimizde halkın isyanına kulak vereceğiz. İlk iş bu Çin Seddi'ni ortadan kaldırıp mahallelere giriş için kavşaklar yapacağız. Çiğli'yi yeniden birleştirip bölge halkını ve esnafları rahatlatacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 11:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?