20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇİĞLİ - İZMİR

Çiğli'ye hizmet eden sağlıkçılara ödül

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde sağlık alanında ilçeye hizmet vermiş doktor, eczacı ve sağlık çalışanlarına hizmet ödülleri düzenlenen törenle verildi.


Çiğli Özel Tıp Merkezi ve Paşakule Restorant İşletmesi'nin ortaklaşa Paşakule Restoran'da düzenlediği törene, Çiğli Kaymakamı A. Selami Abban, Belediye Başkanı Ensari Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah Işık, diğer yetkililer, doktor, eczacı ve sağlık çalışanları ile davetliler katıldı.


Törende bir konuşma yapan Çiğli Özel Tıp Merkezi sahibi Dr. Aykan Çelikel, bundan 16 yıl önce Çiğli'de 3 meslektaş ve bir sağlık ocağı ile başlayan sağlık hizmetlerinin bugün, bir özel tıp merkezi, üç özel poliklinik, 2 SSK dispanseri, Sağlık Grup Başkanlığı, belediye sağlık işleri ve işyeri hekimleri ile sağlık yatırımlarının merkezi haline geldiğini belirterek, "Bugün, kendi değerleri, doğruları ve inançlarıyla hizmet veren meslektaşlarımızı dünden bugüne hatırlamak ve anmak için buradayız. Başarı, gelişme ve ilerleme, görünen ve görünmeyen emek ve yatırım sonucu oluşmaktadır. Bizler bunları nacizane ödüllendirmek ve bir arada anılmak, tanışmak ve kaynaşmak için sizleri bir araya getirdik. Sağlıkta Çiğli'ye hizmet edenleri minnet ve şükranla anıyor, teşekkür ediyoruz" dedi.


Törende daha sonra, Kaymakam A. Selami Abban ve diğer yetkililer tarafından hizmet takdir belgesi ve birer plaketten oluşan ödüller sahiplerine takdim edildi.

İZMİR - İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2004 Pazar 17:12:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?