30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇİĞLİ - İZMİR

Çılgın koca dehşeti

Çiğli ilçesi Güzeltepe semtinde bir şahıs, eşini sokak ortasında taşla döverek hastanelik etti. 

Olay, Çiğli semti Güzeltepe Mahallesi 8424/7 sokakta bir binada dün gece meydana geldi. 

Evli ve 4 çocuk babası Talib Korkurt (38), tartıştığı eşi Gerdan Korkurt'u sokak ortasında önce yumrukladı daha sonra yolda eline aldığı taş parçasıyla genç kadına vurmaya başladı. Çevredeki vatandaşların genç kadının çığlık seslerini duyması üzerine polise haber verildi. Karşıyaka Asayiş Şubesi ekipleri genç kadını yaralı olarak çılgın kocanın elinden kurtardı. Polis, olay yerine çağırdıkları ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesi bulunduğu ve yoğun bakımda olduğu bildirildi. 

ÇILGIN KOCA 

Karısını döverken yakalanan Talib Korkut da Şehit Erdal Kılıç Polis Merkezi'ne götürüldü. Korkurt, daha sonra Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde alınan doktor raporundan sonra Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. 

Polislerin yapmış oldukları araştırmada, çılgın kocanın aile kavgasının uzun zamandır devam ettiği ve karısını dövmek suçundan dün mahkemeye çıktığı
öğrenildi. 

Mahallede kavgayı korku dolu gözlerle izleyen komşuları, "adam çıldırmış gibiydi, bir anda karısına taşla vurmaya başladı. Biz de polislere haber verdik" diye konuştular.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 14:31:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yukselarat IP: 83.81.249.xxx Tarih : 26.04.2008 12:44:15

segilli guzeltepe halki,, ne oluyorr zaman gectikce sizler cildiriyorsunuzz..bende bir guzeltepeliyimm uzulerekk okuyorumm,,