20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇİĞLİ - İZMİR

Egekent'te sokak şenliği

Çiğli Belediyesi tarafından bu yıl Egekent'te üçüncüsü düzenlenen Sokak Şenliği kapsamında birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi.

Şenlik kapsamında ilk olarak yenilenen amfi tiyatronun açılışı çeşitli gösterilerle yapıldı. Amfi tiyatro açılışında yan flüt ve piyano eşliğinde mini konser verildi. Ardından Tiyotro Evi'nin "Sırça Köşk" adlı oyunu sahnelendi. Uluslararası heykel sanatçımız Cahit Koççoban'ın iki farklı mekanda sergilenen resim ve heykel sergisi ise şenlik boyunca büyük ilgi gördü. Etkinlik boyunca çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılırken, çocuklar için yapılan yüz boyama çalışması da çocuklardan yoğun talep gördü.

Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, Egekent'te düzenlenen sokak şenliği ile mahallede renkli görüntüler oluştuğunu belirterek, hem çocuklar hem de yetişkinler için buluşma ortamı sağlandığına dikkat çekti. Bu yılki etkinlik kapsamında mini amfi tiyatroyu açmaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Bulut, "Yenilediğimiz amfi tiyatroda gençlerimiz diledikleri gibi etkinlikler yapabilecekler. Üç yıldır şenlik düzenliyoruz. Mahalle halkıyla güzel bir buluşma ortamı sağlanıyor" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 09:47:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?