19
Mayıs
2024
Pazar
ÇİĞLİ - İZMİR

'Eğitim, kültür ve spor bizim işimiz'

Çiğli Belediyesi ile Hayferan Sanat Merkezi işbirliğinde, belediye kursiyerlerinin “2008-2009 Yıl Sonu Müzik ve Sanat Etkinliği” düzenlendi.

Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğin ev sahipliğini yapan Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut'u, CHP milletvekilleri Kemal Anadol, Güldal Mumcu, Abdurrezzak Erten, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, Sasalı Belediye Başkanı Veli Kasap yalnız bırakmadı.

Geceye ayrıca, il yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kursiyerlerin aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede ses sanatçısı Suavi ve Rumeli türkülerinin sevilen ismi Arif Şentürk verdikleri konserle izleyenleri büyüledi.

Birbirinden güzel gösterilerin sunulduğu gecede, minik balerinler büyük beğeni topladı. Miniklerin gösterilerini büyük beğeni ile izleyen davetliler, onları ayakta alkışladı. Gösterilerin ardından minikler, başkanlarla fotoğraf çektirdi.

Gecede konuşma yapan Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, 5 yılda binlerce kişiye eğitim, spor ve kültürel kurs desteği sağladıklarını belirterek, geleceğe yatırım olarak gördüğü bu desteğin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini söyledi.

Eğitim, spor ve kültürde öncü bir belediye olduklarını belirten Başkan Bulut, şöyle konuştu: “Biz hiçbir ayrım yapmadan herkese ulaşan bir belediyeyiz. İnsana yatırım yapıyoruz. Eğitim, kültür, spor bizim işimiz. 5 yılda 4 bin 500 kişiye sanat ve meslek kursu verdik. 8 bin çocuğa spor yaptırdık ve 3 bin öğrenciyi dershaneye gönderdik. Eğitimli ve kültürlü bir nesil yetiştiriyoruz biz.”

Yılsonu gösterisi, Suavi'nin söylediği muhteşem şarkılarla sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 15:26:46
Güncelleme :16 Mart 2009 Pazartesi 15:47:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?