26
Mayıs
2024
Pazar
ÇİĞLİ - İZMİR

Eşeğe çarpmamak için canından oldu

İzmir'in Çiğli ilçesinde, müdür olarak görev yaptığı fabrikadan evine dönen İlkay Karayalçın, bir eşeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca otomobili takla attı. Ağaca çarparak güçlükle duran otomobildeki Karayalçın, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Kaza, Kaklıç köyü yakınlarında meydana geldi. Ege Ev Ürünleri Madeni Eşya Fabrikası'nın İşletme Müdürü 44 yaşındaki İlkay Karayalçın, iş çıkışı, Sasalı beldesindeki evine doğru 35 AE 5577 plakalı otomobille yola çıktı. Karanlıkta yol alan Karayalçın, iddiaya göre, otomobilinin önüne bir eşek çıkınca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Hızla kontrolden çıkan otomobil takla attıktan sonra yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Otomobilde sıkışan Karayalçın, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılıp Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda öldü. Karayalçın'ın, evli ve "Kaan" adında 11 yaşında bir çocuğu olduğu belirtildi.

Karayalçın, Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde, öğle namazını müteakıben kılınan cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 17:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?