18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇİĞLİ - İZMİR

Gaspçılar gasp edildik deyince...

ÇOCUKLARIN GASP OYUNUNU POLİS BOZDU

İzmir'in Çiğli ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek gasp edildiklerini söyleyen 3 çocuğun aslında başka üç çocuğu gasp ettikleri ortaya çıktı.

Olay, Çiğli ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezi yakınlarında gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden S.B.(18), Ö.U.(16) ve A.U.(16), kollarındaki çizikleri gösterip bıçak zoruyla cep telefonlarının gasp edildiği iddiasında bulundu.

İddia üzerine çalışma başlatan polis, ikisi çocuk üç kişinin verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda bölgede şüpheli şahıs uygulaması yaptı.

Aynı saatlerde, başka bir polis merkezine giden Ç.O.S.(15), G.Ö.(17) ve Y.E.(17) de bıçak zoruyla gasp edildiklerini iddia edince polis iki yönlü olarak şüpheli aramaya başladı. Ç.O.S., G.Ö. ve Y.E.'nin verdiği eşkal bilgilerinin daha önce gasp edildiğini söyleyen üç kişiye çok benzemesi üzerine, Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne dönen Gasp Büro Amirliği ekipleri S.B., Ö.U. ve A.U.'nun tekrar ifadesine başvurdu. Bu kez çelişkili ifade veren üç kişi polisin ısrarı üzerine gerçeği itiraf etti.

Şüphelilerden S.B.'nin ifadesinden, konser çıkışında üç çocuğu kimsenin olmadığı bir yere götürüp diğer iki arkadaşıyla birlikte bıçak kullanıp cep telefonlarını aldıkları ardından da kendilerine zarar verip gasp edildiklerini iddia ettikleri ortaya çıktı. Şüphelilerin gösterdikleri yerde ele geçirilen cep telefonları Ç.O.S., G.Ö. ve Y.E.'ye teslim edildi. Şüphelilerden yaşı küçük olan Ö.U. ile A.U. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken emniyette işlemleri tamamlanan S.B. adliyeye sevk edildi.

ÇOCUKLARIN GASP OYUNUNU POLİS BOZDU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 09:55:05
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 11:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?