26
Mayıs
2024
Pazar
ÇİĞLİ - İZMİR

Gözü dönmüş sapık tutuklandı

İzmir'in Çiğli ilçesinde kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyi kabul etmeyen 15 yaşlarındaki kimliği belirlenemeyen erkeği önce boğmaya çalışan, ardından da yaklaşık 5 metrelik yükseklikten atan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 03.30 sıralarında vatandaşların Güzeltepe, 8156 Sokak, 86 numara önünde bir erkek çocuğun yerde kanlar içinde yattığı ihbarında bulunmasıyla ortaya çıkmıştı.

Başından yaralı olarak kanlar içinde yatan kişi, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanedeki kontroller sırasında isminin Muzaffer olduğu öğrenilen çocuğun boynunda kablo iziyle, başında yaralar tespit edilmişti. Polis ekipleri, olay yeri çevresindeki araştırmalarında, görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda çocuğun en son yanında görülen Osman D.'yi gözaltına almıştı.

Karşıyaka Sahili'nde seyyar fotoğrafçılık yaptığı belirtilen Osman D. (31), götürüldüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunda suçunu itiraf etti. Osman D.'nin ifadesinde, ayakkabı boyacılığı yapan çocuğu ilişkiye girme karşılığında yeni malzemeler vereceğini söyleyerek kandırıp evine götürdüğünü, bu sırada aralarında tartışma çıkınca da ilk olarak elektrik kablosuyla boğmaya çalıştığını ardından da yaklaşık 5 metrelik yükseklikten attığını söylediği öğrenildi.

Zanlı Osman D., işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.küçük çocuğun Menemen ilçesindeki evinden kaçtığı, sokaklarda yaşadığı ve henüz sünnet olmadığı açıklandı çocuğun, ailesine ulaşmak için polisin araştırmalarının devam ettiği bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 09:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?