17
Mayıs
2024
Cuma
ÇİĞLİ - İZMİR

İzmir: Çiğli sürekli fuar alanına kavuştu

İAOSB bugün iki merkezin açılışı ile renklendi. 465 firmanın üretim yaptığı ve yılda 1.5 milyar dolarlık ihracat geliri sağlayan İAOSB, firmaların ürünlerini sürekli sergileyebileceği ve yabancı ziyaretçilerin de rahatlıkla gezebileceği bir sürekli sergi alanına kavuştu. Açılışı yapılan ikinci merkez ise meslek hastalıkları laboratuarı oldu.


Bu iki açılış için düzenlenen ortak törene İzmir Valisi Yusuf Ziya Göksu, ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı. İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, açılış konuşmasında İAOSB’yi ziyaret etmeye yada ticari ilişki kurmaya gelen yabancı heyetlere ve işadamlarına, bölgede üretilen ürünleri ve burada yer alan firmaları tek bir merkezde tanıtmak amacıyla Sürekli Sergi Alanı’nı kurduklarını söyledi.

Bu konuşmanın ardından kürsüye davet edilen İzmir Valisi Yusuf Ziya Göksu, İAOSB’ye yaptığı her ziyaretten sonra oldukça memnun bir şekilde döndüğünü belirterek, "Bu bölgemizden yapılan üretim ve ihracat, burayı her ziyaretimden sonra benim burdan çok mutlu bir şekilde ayrılmama neden oluyor. Bölgemize açılan Sürekli Sergi Alanı ile SSK Meslek Hastalıkları Laboratuarı’nın, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından önce SSK Meslek Hastalıkları Laboratuarı ardından da Sürekli Sergi Alanı hizmete açıldı. Vali Göksu ve davetliler kurdele kesiminden sonra laboratuar ve sürekli sergi alanını gezdiler.

iha-izmir
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2004 Perşembe 12:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa sağer IP: 194.27.49.xxx Tarih : 18.03.2005 10:14:37
çok sevindirici bır sey ilgililere tesekkurler...