18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇİĞLİ - İZMİR

Kundaktaki bebeği kaçırdılar

Güzeltepe semtinde bir anne, 4 aylık bebeğinin akrabası olan bir kadın tarafından kaçırıldığını iddia ederek polise şikayetçi oldu.

Polis bebeği kaçırdığı iddia edilen kadını gözaltına alırken, bebek henüz bulunamadı. Olay, dün öğle saatlerinde Güzeltepe semtinde meydana geldi. Anne Songül Ergül (36) 4 çocuğunu evde bırakarak elektrik faturasını göstermek için üst kattaki ev sahibine çıktı. Bu arada eve gelen kimliği belirsiz bir kadın beşikte bulunan 4 aylık Fatih Ergül'ü alarak kayıplara karışırken, balkonda oturan diğer kardeşleri bebeğin kaçırılışını fark etmedi. Ev sahibine elektrik faturasını bıraktıktan sonra aşağı inen anne Songül Ergül, bebeğin beşikte olmadığını görünce şok oldu.

Akrabalarına ve komşularına bakan anne, bebeği bulamayınca Güzeltepe Karakolu'na başvurdu. Anne Songül Ergül, bebeği akrabası olan ve sürekli eve gidip gelen S.E. isimli kadının kaçırmış olabileceğini söyleyerek, polislerden evde arama yapmasını istedi. Hakim kararıyla yapılan aramada evde bebek bulunamazken, S.E. gözaltına alındı. S.E. ifadesinde, bebek kaçırmayla bir ilgisi bulunmadığını ileri sürdü.

Bebeğin kaçırıldığını iddia eden anne Songül Ergül, "Biz güvendik çocuğumuzu akrabamıza emanet ettik. O bize hainlik yaptı, bebeğimizi kaçırdı. Dün bir akrabamıza telefon açarak Fatih'in sesini dinletmiş. Oğlumu ondan başka kim kaçırabilir" diyerek oğlunun bulunmasını istedi. İnşaat işçisi baba Şaban Ergül'de görenlerin en yakın polise haber vermesini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2005 Cuma 14:26:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?