20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇİĞLİ - İZMİR

Mustafa Keser coşkusu

Çiğli Belediyesi 4. Zafer ve Barış Festivali'nin ikinci gününde düzenlenen konserde Mustafa Keser Çiğlililerle buluştu. Kendine özgü tarzı ve sahne şovuyla tam bir müzik ziyafeti veren Keser, hem Türk halk müziğini hem de Türk sanat müziğini büyük bir ustalıkla seslendirdi. Konserde, Keser sevenlerinden büyük alkış aldı ve uzun süre sahneden inemedi. Binlerce konukla birlikte türküleri seslendiren Keser, sahnede yaptığı espriler ve anlattığı fıkralarla da konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Konser sırasında 10 bin adet mendil halka dağıtılarak hep birlikte halay çekilip, mendil sallandı.


Mustafa Keser'e gecenin anısına teşekkür plaketi veren Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, birlik ve beraberlik vurgusunu yaptığı konuşmasında, yapılan festivallerle halkla bütünleştiklerini, Çiğli'nin artık sanatsal etkinlikleriyle de İzmir'de söz sahibi olduğunu söyledi.


Gecede ayrıca Grup Mecaz, yöresel ses ve gösterileriyle Urfa Sıra Gecesi, sevilen bağlama sanatçısı Gani Peşken, gençlerin beğeniyle izlediği Grup Büyü, yoğun ilgiyle dinlenen Ekrem Mestanlı sahne aldı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 12:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?