16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇİĞLİ - İZMİR

Önce eşini sonra kendisini vurdu

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde 30 yaşındaki Mehmet Duman, çalışmasını istemediği eşi Ayfer Duman'nı vurduktan sonra silahı başına dayayarak hayatına son vermek istedi. Ağır yaralanan Duman çifti hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay, bugün saat 19.40 sıralarında Çiğli İlçesi 8843/1 Sokak Elif Apartmanı 26 numara Daire 4'te meydana geldi. TARİŞ'te işçi olarak çalışan Mehmet Duman, 2 aydır ayrı yaşadığı eşi 28 yaşındaki Ayfer Duman ile çalışmasını istemediği için tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Duman, belindeki kurusıkıdan bozma bilye atar tabancayı çıkararak bir tekstil firmasında çalışan eşini başından vurdu. Daha sonra silahı kendi başına dayayan Duman, tetiğe bastı.

Silah seslerini duyan çevredekiler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler kapıyı açan olmayınca balkondan tırmanarak içeriye girdi. Duman çiftini yerde kanlar içinde bulan polis, sağlık ekiplerine haber verdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Duman çifti, kaldırıldıkları Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Yoğum bakın ünitesinde tedaviye alınan çiftin durumunun ağır olduğu bildirildi.

6 AY EVDEN UZAKLAŞTIRMA

Çiftin daha önce de aynı nedenle tartıştıkları ve Mehmet Duman'ın 6 ay evden uzaklaştırma cezası aldığı belirtildi. Mehmet Duman'ın son zamanlarda tartışmalırın büyümesi üzerine 6 yaşındaki çocukları İpek Duman'nı Aydın'ın Söke İlçesi'ndeki teyzesi Hicriye Ünlü'nün yanına bıraktığı kendisininde Alsancak Semti'nde arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı belirtildi.
DHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 09:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?