25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇİĞLİ - İZMİR

Otomobil apartman boşluğuna uçtu!

İzmir'in Çiğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 17.00 sıralarında Egekent Tansaş yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Selçuk İbikoğlu yönetimindeki 35 EAU 32 plakalı otomobil, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önce yaya kaldırımına çarptı, ardından da takla atarak, Katipoğlu Apartmanı'nın 1'inci katının balkonuna çarpıp, büyük bir gürültü ile apartmanın boşluğuna düştü. Kazayı görüp olay yerine gelen vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Otomobilin içinde sıkışan Selçuk Özak (26) ile Murat Keçeci (30), olay yerine çağrılan AKS 110 ekiplerini tarafından kurtarıldı. Diğer yaralılar S.İ. ve Şevki Türkel (25) ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Sıkıştıkları araç içerisinden çıkartılan Özak ve Keçeci'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücü İ.K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Türkel'in ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 09:01:14
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 09:26:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?