17
Mayıs
2024
Cuma
ÇİĞLİ - İZMİR

Yol sorunu çözülüyor

Çiğli İlçesi’ndeki Güzeltepe ve Şirintepe mahallelerinin alt yapı sorunları çözülüyor. Çiğli Belediyesi, ilk olarak Maltepe Deresi’nin yanında yol açma ve asfaltlama çalışmalarına başladı.
Çiğli’nin sorunlu bölgelerinden olan Güzeltepe ve Şirintepe mahallelerinin alt yapı eksikleri tamamlanıyor. Yol olmayan bölgelere yeni yollar açılırken, mevcut yolların yenilenmesi çalışmaları da devam ediyor. Islah çalışmaları tamamlanan, Şirintepe’deki Maltepe Deresi boyunca yol açma ve asfaltlama çalışmaları başladı. 3 kilometrelik yolun önümüzdeki günlerde hizmete girmesi planlanıyor.

Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, bölgenin yıllarca ihmal edildiğini, bu nedenle çarpık kentleşme sorunu yaşandığını belirterek, belediyenin sorunları en kıza zamanda çözmeye çalıştığını söyledi. Bölgede yaşayan vatandaşların evlerine bile ulaşmada sorun yaşadığını belirten Başkan Bulut, "Bölgede daha önce dere ıslah çalışması yapılmıştı. Ancak ulaşım sorunu vardı. Bize gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultunda yol yapım programımızı ayarladık ve hemen çalışmalara başladık. Bölgenin tüm alt yapı sorunlarını çözeceğiz" dedi.

izmir
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 10:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özgür BOZKAYA IP: 84.191.230.xxx Tarih : 15.06.2006 16:02:39
slm arkadaslar cok sevindim bu yollarin olmasi bende orda yasiyordum ama yollar olmadi umarrim simdi olur bu yazin izine gelince gelecem oraya saygilar güzel yurdum