18
Mayıs
2024
Cumartesi
DİKİLİ - İZMİR

Dikili Belediyesi'nde yaprak dökümü

Dikili Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Salim Çelebi, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ümmetoğlu ve Su kanalizasyon İşleri Müdürü, Meclis üyesi, Mustafa Ok; Belediye Meclis Üyeliği hariç bütün görevlerinden istifa etti. Ümmetoğlu ve OK, SHP’den de ayrıldı.

2004 mahalli seçimlerinin üzerinden hemen hemen bir yılı dolduran süre içerisinde belediyede gelişen olumsuz olaylardan dolayı, görevlerinden ve SHP’den istifa eden Mustafa Ok ; “Geçen zaman içerisinde seçimle gelmiş bir Belediye Başkanımız var sanırken, Belediye Başkanı gibi davranan beş kişinin peyda olduğu yerde hizmet vermenin zorluğu bir hayli çalışmalarımızı sekteye vurmaktaydı” dedi.

Mustafa Ok’un ardından SHP’den, Jeotermal A.Ş.’den Dikili Belediye Spor Yönetiminden, Dikili Turizm Derneğinden ve Belediyedeki görevinden istifa eden Mustafa Ümmetoğlu; “Ben bu takım kadrosuyla, bu takımın içinde maça çıkmam” dedi.

Sadece Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulundan ve ve Jeotermal A.Ş.den istifa eden Dr. Salim Çelebi ise susmayı tercih etti.

Son istifalar Dikili halkı arasında “Belediyede neler oluyor?” merakı uyandırırken, Acil olarak Dikili Belediyesi Başkanı Osman Özgüven’in açıklama yapması isteniyor.

Ünal Elitaş-Kenthaber/Dikili
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2005 Pazartesi 10:17:37
Güncelleme :22 Nisan 2005 Cuma 11:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?