19
Mayıs
2024
Pazar
DİKİLİ - İZMİR

Plajda futbol zamanı

TFF adına protokol anlaşması ve incelemeler yapmak için Dikili'ye gelen TFF Plaj Futbolu Milli Takımlar Sorumlusu Şamil Bilgin ve TFF Plaj Futbolu Ege Bölge Sorumlusu Sabir Karaozan'ı Dikili Belediye Spor Yöneticileri Sedat Öcal, Rıza Gök, Oben Ulu ve Teknik Direktör Timur Sezgin karşıladı.

Daha sonra TFF yetkilileri Dikili Belediye Spor'lu yöneticiler ile birlikte Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven'i makamında ziyaret ettiler. TFF'li yöneticiler burada Özgüven'e yapılacak olan turnuva ile ilgili bilgi verdiler. Belediye Başkanı Özgüven yapılacak olan turnuvayla ilgili spora her zaman destek olduklarını ifade ederken Belediye Spor yöneticilerinin de bu konudaki gayretlerini ve çalışmalarını yakından takip ettiğini ve desteklediğini ifade etti. Şartlarda anlaşan taraflar plaj futbolu turnuvasının tarihini 7,8,9 Ağustos olarak belirleyen protokolü imzaladılar.

Protokolün ardından TFF Plaj Futbolu Milli Takımlar Sorumlusu Şamil Bilgin ve TFF Plaj Futbolu Ege Bölge Sorumlusu Sabir Karaozan, Dikili Belediye Spor yöneticileri Sedat Öcal, Rıza Gök, Oben Ulu, Dikili Belediye Spor Teknik Direktörü Timur Sezgin ve Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Behzat Kocavardar turnuvanın yapılacağı alanda incelemeler yaptılar. Kesintisiz yaklaşık 40 kilometre uzunluğunda Türkiye'nin en uzun plajı olan Dikili'nin ilk antik adlarından Malena adını alan plajın genişliği ve kumun uygunluğu ile ilgili bir engel olmadığı konusunda anlaşıldı.

Dikili Belediye Spor Yönetim Kurulu adına konuşma yapan Dikili Belediyesi Spor Başkanı Sedat Öcal ve Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Gök ise "Spor yapmayan çocuk kalmasın düşüncesiyle başladığımız çalışmalarımızla Dikili'deki bütün gençlere ulaşmayı hedefledik. Türkiye Plaj Futbolu Liginin bir ayağının da Dikili'de olması için gerekli temasları bitirip Belediye Başkanımızla beraber protokol imzaladık. Ağustos ayında gerçekleşecek organizasyon gerek basının ilgisi gerekse izleyici kitlesiyle Dikilimizin turizm TFF adına protokol anlaşması ve incelemeler yapmak için Dikili'ye gelen ve spor alanında gelişimine katkı sağlayacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 15:52:05
Güncelleme :19 Haziran 2009 Cuma 16:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?