18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Foça ve Menemen İlçe Danışma Meclisi toplantıları, İzmir Milletvekilleri İsmail Katmerci, Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu, İzmir İl Başkanı Av. Ali Aşlık, ilçe başkanları ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Önemli açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ali Aşlık, 15 Eylül itibariyle kongre sürecine girildiğini ifade ederek, "Kongre tarihi resmen başladı. Ancak, takvim henüz genel merkezden gelmedi. Önümüzdeki hafta içinde kongre takviminin gelmesini bekliyoruz" dedi.

Kongrelerle birlikte ilçe teşkilatlarını daha güçlü bir şekilde takviye ederek yollarına devam edeceklerini ifade eden Aşlık, ufak hesaplar peşinde olanların kongre sürecinin başlamasıyla birlikte bazı basın yayın kuruluşlarını kullanarak karalama çalışması başlattıklarını öne sürerek, "Ancak, ufak hesap peşinde olanlar başarılı olamayacaktır. Geçmiş dönemlerde, sandıklara gömülen partiler de bu tür küçük hesaplar yapılıyorlardı. Ancak tasfiye olup gittiler. AKP, prensipleri, objektif kriterleri olan bir partidir. Bu tür küçük hesaplara asla prim vermez. AKP içinde küçük hesap peşinde olanlar varsa, akıllarını başlarına alsınlar. İçimizdeki arkadaşlardan yanlış yapanlar olursa, biz bunları geldikleri yere göndeririz. Bunu biz kavga gürültüyle değil, ikna yoluyla yaparız" diye konuştu.

AKP içinde oynanmaya çalışılan sinsi oyunlara asla prim vermeyeceklerini ifade eden Başkan Aşlık, birilerinin yönetimin dürüstlüğünü lekelemek için gayret içine girdiğini ifade ederek, "Partiyi rant aracı olarak görmek isteyenlere teşkilatlarımızda asla yer vermeyiz. Sinsi oyunlara prim vermeyiz. Biz kendimizi biliyoruz. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 15:00:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?