27
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİEMİR - İZMİR

AKP'den miting gibi açılış

İzmir'de bulunan Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile birlikte Gaziemir Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Taha Aksoy, İzmirlilerin yüreğindeki itirazları duyduğunu ve insanların hakkettiği anlayışa 29 Mart günü kavuşacağını söyledi.

Kalabalık tarafından çoşkuyla karşılanan ve miting havasında geçen SKM açılışında, Bakan Vecdi Gönül de Büyükşehir ve ilçelerde oluşacak ahenkle İzmir'de çalışmaların en güzel örneklerinin sergileneceğini ifade etti.

Sabah saatlerinde İzmir'e gelen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül AK Parti Gaziemir Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında Başkan Adnan Yüksel'in örnek bir çalışma sergilediğini söyledi.

Adnan Yüksel'in bu kez daha şanslı olduğunu çünkü Büyükşehir de Taha Aksoy'la çalışacağını kaydeden Bakan Vecdi Gönül, “Büyükşehir Belediyesi'ndeki eksiklik bu kez bitecek. Bir Büyükşehir Belediyesi nasıl çalışır İzmirliler bunu görecek. Taha beyi zaten hepiniz yakından tanıyorsunuz. Üniversiade'ın başında Taha bey olmasaydı İzmir büyük bir utançla anılacaktı ama başarıyla tamamlandı. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Taha Aksoy ise Gaziemir'in siyasal yaşamındaki önemine değinerek şöyle konuştu; “Şu anda mevcut başkan ve halihazırda başkan adayı olan Adnan Yüksel'in işi daha da zor. Gaziemirlileri AK Partili belediyeciliği gösterdi. Şu anda yapacağı şey ise kendisini aşmak olacak. Şimdi daha da iyisini yapmak durumunda” dedi.

Yağmura rağmen alanı dolduran çoşkulu kalabalığa seslenen Aksoy, İzmirlilerin kalplerinde yükselen çığlıkları ve itirazları duyduğunu dile getirdi. Aksoy, “Bu olup bitenlerden, başlayıp bitmeyenlerden hiç memnun olmadığınızı biliyorum. Bir çözüm var. İzmirlilerde bunu biliyor. Çözüm 29 Mart gününden itibaren kendini gösterecek” diye konuştu. Gaziemir Belediye Başkanı ve başkan adayı Adnan Yüksel ise Gaziemir'in İzmir'de hatta Türkiye'de en hızlı gelişen ilçe olduğunu belirtti. Yüksel, belediye açısından çok güzel ve önemli hizmetler yaptıklarını ifade ederek “Kavgasız ve problemsiz bir şekilde hizmetlerimizi yürüttük. Umarım yine kavgasız bir seçim geçiririz. Durmak yok hizmetlere devam” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 23:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?