26
Mayıs
2024
Pazar
GAZİEMİR - İZMİR

Aşkına karşılık vermeyince...

İzmir'in Gaziemir ilçesine bağlı Sarnıç mahallesinde yaşanan olayda, Yusuf Ö. isimli şahıs, aşkına karşılık vermeyen kadınla kadının annesini bıçakladı. İki kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan yaşanan boğuşmada kendisi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Atatürk Mahallesi Büyük Menderes Caddesi 126 numarada meydana geldi. 22 yaşındaki Yusuf Ö., aşkına karşılık vermeyen Özlem Y. (30) ile konuşmak için evine gitti. İkili arasında başlayan konuşma tartışmaya dönüştü. Özlem Y.'nin annesi Halime Y.'nin de (46) dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada, Özlem Y. ve anne Halime Y., Yusuf Ö. tarafından bıçaklandı. Yusuf Ö. de yaşanan boğuşmada yaralandı.

Bağrışmaları duyan komşular daireye geldiklerinde 3 kişiyi de yerde kanlar içinde yatarken görünce durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekipleri, Özlem ve Halime Y.'yi ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, Yusuf Ö. de Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden 2, sırtından 1 bıçak darbesiyle yaralanan Özlem Y. ile göğsünden yaralanan Yusuf Ö.'nün hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Anne Halime Y. ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2010 Pazar 22:26:05
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 09:29:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?