30
Mayıs
2024
Perşembe
GAZİEMİR - İZMİR

Belediyeden kurs programları

Gaziemir Belediyesi; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 11 merkezde, 60 ayrı branşta kurs açıyor. Çocuklardan yetişkinlere geniş bir yelpazede Gaziemirlilerin ilgi, istek, beceri ve ihtiyaçları doğrultusunda verilecek olan mesleki, teknik, spor, sosyal ve kültürel alanda düzenlenecek olan kurslar Ekim ayında başlayacak.


Ücretsiz olarak verilecek olan kurslar Dokuz Eylül Mahallesi Nuri Özseçkin Kurs Merkezi, Aktepe Belediye Kurs Merkezi, Aktepe Engelli Merkezi , Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi , Kadın Danışma Merkezi, Endüstri Meslek Lisesi, Gaziemir Merkez Pazar Yeri Etüdleri, Binbaşı Reşat Bey Nuran İdacı Kurs Merkezi, Gaziemir İ.M.K.B. Meslek Lisesi, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu, gerçekleştirilecek. Vatandaşların bilinç düzeyini geliştirmek, iş gücünü eğiterek yeterliliklerini arttırmak ve bu doğrultuda belge sahibi olmalarını sağlayarak geleceğe daha güvenli bakmalarını amaçladıklarını belirten Başkan Yüksel " kurs merkezlerimizi sadece tek bir noktada değil bir çok noktaya taşıyoruz. İstiyoruz ki vatandaşlarımızın yanı başında, ulaşabilecekleri en yakın yerlerde kurslarımız olsun. Hizmeti vatandaşın ayağına getiriyoruz" dedi. Gaziemir Belediyesi'nin açtığı kurslara katılmak isteyenler 274 06 33 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilecek.

KÜLTÜREL, SPORTİF, SANATSAL VE SOSYAL İÇERİKLİ KURSLAR
Çocuklar İçin Halk Dansları, Gençler İçin Halk Dansları, Yetişkinler İçin Halk Dansları, Çocuk Tiyatrosu, Gençlik Tiyatrosu, Kadın Tiyatrosu, Yetişkinler İçin Tiyatro, Şan, Çocuk Korosuş, Gençlik Korosu, Bale, Modern Dans, Tango, Vals, Piyano, Keman, Yoga, Plates, Çocuklar İçin Resim, Yetişkinler İçin Resim, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Perküsyon, Öğretmenler Korosu, Ahşap Boyama, Kurdele Nakışı, Takı Tasarım, Gitar, Bağlama, İngilizce, Almanca, Fransızca, Matematik, Fizik, Kimya, Bilgisayar, Folklorik Bebek, Galoş Yapımı, Engelliler İçin Tiyatro, Beden Dili, Diksiyon, Elektrikli Ev Aletleri Bakım ve Onarım Kursu, Elektrik Tesisatçılığı Kursu, Kaynakçılık Kursu (Oksigaz), Seramik, Satranç, Kuaförlük, Çalgı Yapımı, Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Teakwando, Jimnastik, Güreş, Spor Akademisine Hazırlık, Aerobik, Hentbol, Atletizm.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 22:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aleyna merve tosun IP: 85.100.45.xxx Tarih : 26.06.2010 16:44:38

gerçekten çok güzel ama telefon varsa alabilirmiyim?