19
Mayıs
2024
Pazar
GAZİEMİR - İZMİR

Minik Oğuzhan'ın feci ölümü

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç yolu üzerinde meydana gelen kazada 11 yaşandaki bir çocuk araç içinde sıkışarak can verdi. İstanbul'dan tatil için akrabalarının yaşadığı Selçuk'a gelen minik çocuk eniştesinin kullandığı aracın askeri ambulans ile çarpışması sonucu feci şekilde can verdi. Eniştesinin çalan telefonuna cevap veren polis memuru minik çocuğun öldüğünü söyleyemedi.

Edinilen bilgiye göre, İsmail Özhan'ın (55) 35 LAM 27 plakalı aracı bir hafta önce kaza yaptı. Aracında oluşan hasarı tamir ettirmek için İstanbul'dan tatile yanlarına gelen yeğeni Oğuzhan Subaşı (11)'yı da alarak Sarnıç'a hareket eden İsmail Özhan Sarnıç virajında direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Karşı şeritte hasta almak için hareket halinde olan Gökhan M.'nin kullandığı Hava Teknik Okulları Komutanlığı'na ait 620060 plakalı ambulansla çarpışan İsmail Özhan'ın aracı hurdaya döndü.

Olay yerine gelen 110 ekipleri sürücü İsmail Özhan'ı yaralı olarak araçtan çıkartırken, minik Oğuzhan araç içinde sıkışarak olay yerinde can verdi.

Yaralı olarak hastaneye sevk edilen İsmail Özhan, yeğeni ile birlikte aracını tamir etmeye getirdiği sırada kazanın meydana geldiğini söyledi. İsmail Özhan'ın olay yerinde düşürdüğü telefonu arayan yakınlarına cevap veren polis memuru minik Oğuzhan'ın hayatını kaybettiğini söyleyemedi. Olay sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken araçların çekilmesinin ardından trafik normal seyrine döndü.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 19:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?