25
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİEMİR - İZMİR

Müşterisi olduğu oyun salonunu soydu

İzmir'in Gaziemir ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında, müşterisi olduğu oyun salonunu soyan bir kişi parmak izinden yakalandı. Yakalanan zanlının 18 ayrı suçtan arandığı ve sahte kimlik kullandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziemir Atatürk Bulvarı üzerinde ve Güzelyalı Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan iki adet play station oyun salonundan 12 adet oyun konsolu ile CD'lerin çalınması üzerine araştırma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, hırsızlık olayını K.Ç. (25) isimli kişinin gerçekleştirdiğini tespit etti. A.Ö.'ye ait olan işyerinde oyun oynadığı tespit edilen zanlının oyun oynadığı cihaz, kahve içtiği bardak ve CD kutularının üzerinden parmak izleri çıktığı öğrenildi. Ekiplerin yaptığı çalışmada, zanlının ağabeyine ait B.Ç. kimliğini kullandığı ve Karşıyaka ilçesi Mavişehir semti Albatros-4 sitelerinde ev kiraladığı belirlendi.  Ev yakınlarında tedbir alan ekipler, K.Ç. isimli zanlıyı eve girerken yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlının yapılan kimlik sorgusunda Ankara, Samsun, Antalya, Çorum, Tekirdağ ve Zonguldak illerinden hırsızlık ve yağma suçlarından 11 kez, İzmir'den ise 7 ayrı suçtan hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Zanlı emniyette ki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 18:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?