26
Mayıs
2024
Pazar
GAZİEMİR - İZMİR

Parmağı kopan CHP'li DSP'den aday

Kamuoyunda parmağı kopan CHP'li olarak bilinen Gaziemirli bir işadamı belediye başkanlığına adaylığını DSP'den koydu. "DSP, CHP'nin kirlenmemiş yüzü" diyen Hüseyin Şahin, belediye başkanı seçileceğine de inandığını söyledi.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde geçen yıl CHP ilçe örgütünün bir toplantısında çıkan kavgada sağ baş parmağı kesilerek kopma noktasına gelen Hüseyin Şahin, "DSP, CHP'nin kirlenmemiş bir yüzü. Ben, dün yaşadığım kırgınlığı bugün unutan biriyim. Kinci değilim. Hak etmediğim olaylarla karşılaşmak beni üzdü. Onları Allah'a havale ediyorum. İnsan olan insan, kendini aynada yargılamalı. Bu arkadaşlar, aynaya baktığında kendileriyle yüzleşmiyor mu? Vicdanlarıyla barışık değiller. İnsan, vicdani duygularıyla hareket etmeli. Yüce Allah'ım, bunların merhamet duygularını köreltmiş. Merhametsizlik, CHP'nin genel merkezinden en ufak ilçesine kadar yansımış durumda. O sebeple orada yokuz, yoksa insan, 30 sene her türlü katkıyı yaptığı bir yerden vazgeçebilir mi? Ülkenin dürüst siyasetçilere ihtiyacı var. Sevgi ve hoşgörünün olmadığı yerde, insani duygular kayboluyor. Bu arkadaşlarda da kaybolmuş. Fazla sürtüşmenin gereği yok" diye konuştu.

DSP'den belediye başkan adaylığını koyduğu Gaziemir'de 40 kişilik kadrosuyla çalıştığını belirten Şahin, seçimi açık ara bir farkla kazanacağını ileri sürdü.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 17:56:31
Güncelleme :10 Şubat 2009 Salı 10:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?