24
Mayıs
2024
Cuma
GAZİEMİR - İZMİR

Trafik kazası: 2 yaralı

Gaziemir'de meydana gelen trafik kazasında, dikkatsizlik sonucu bir otomobil yol kenarındaki metal bilgilendirme levhasına çarptı.

Araçta sıkışan 2 kişi, kurtarma ekiplerinin yarım saatlik çabası sonucu hastaneye kaldırıldı. Kaza, sabaha karşı 05.15 sıralarında Akçay Caddesi üzerindeki Gediz Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziemir’dan Karabağlar istikametine 35 UF 114 plakalı minibüsüyle giden Menderes İlçesi’nde görevli polis memuru Ali Yılmaz (46) dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek otoyol kenarındaki metal bilgilendirme direğine hızla çarptı.

Çarpma sonucu araçta hasar meydana gelirken, Yılmaz ve yanında bulunan arkadaşı aynı ilçede görevli öğretmen Enver Bayram (45), otomobilin içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine kısa sürede ulaşan kurtarma ekipleri ve sağlık görevlileri 2 kişiyi kurtarmak için büyük çaba sarf etti.

Ekiplerin yardımıyla 30 dakikalık çalışma sonucu yaralılar kurtarılarak Bozyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından polis kazanın dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana geldiğini belirledi.

İki yaralının da vücudunun çeşitli yerlerinde kırıkların meydana geldiği ve hayati tehlikelerinin bulunduğu tespit edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 13:13:55
Güncelleme :22 Haziran 2005 Çarşamba 14:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?