18
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİEMİR - İZMİR

Yolsuzluk iddiaları kadro yeniletti

Bazı gazetelere geçtiğimiz hafta konu olan Gaziemir Belediyesi'ndeki yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları, Başkan Adnan Yüksel'i harekete geçirdi. Belediyede bazı müdürleri görevden alan Yüksel, yeni atamalar gerçekleştirdi.

Belediyenin uyumlu ve verimli çalışabilmesi için bunun şart olduğunu dile getiren Yüksel, bazı alt birimlerde de değişikli yapacaklarını söyledi. Yüksel, "Gaziemir için yapılaması gereken ancak gecikmiş bazı hizmetler var. Önümüzü tıkamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Gaziemir'e bir olimpik yüzme havuzu yapmayı planladıklarını belirten Adnan Yüksel, "Bu yıl projemizi hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca büüyükşehir Belediyesi ile birlikte Evka 7, otoban Aktepe bağlantı yollarını da yapacağız. Bu bizim için çok önemli" diye konuştu. 

Aktepe ve Emrez Mahallerine de daha fazla hizmet götürmek istediklerini belirten Yüksel, "Ancak iki mahallenin de imar yapısında ve istimlakında bazı ciddi sorunlarla karşı karşıya kaldık. Bu mahallelerin ilk kuruluşunda çarpık yapılaşma meydaana gelmiş. Gerekli sosyal tesisler ve parklar için müsait alan yok" dedi.  Yüksel, buna rağmen farklı alternatifleri arayarak bu mahallelere hizmet vereceklerini dile getirdi.

Abdullah Kocabaş - Kenthaber / Gaziemir
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2005 Pazartesi 12:36:42
Güncelleme :11 Nisan 2005 Pazartesi 17:10:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ABDULLAH KOCABAŞ IP: 193.192.106.xxx Tarih : 11.04.2005 13:46:39
ÇOK İYİ OLDU SN BAŞKAN: Özellikle yeni yapmış olduğunuz atamalar çok isabetli oldu konusunda çok tecrübeli ve deneyimli olan yeni müdürlerin halkımız tarafından da takdir edildiği duymaktayız her kesimden bu konuda olumlu tepkiler gelmeye devam ediyor izmir büyükşehir belediyesinde uzun yıllar başarılı çalışmalarıyla ismini duyduğumuz sayın İRFAN İÇÖZ diğer taraftan dürüst herkes tarafından sevilen kendi mesleki alanında tecrübe sahibi uzun yılların engin siyasi deneyimine sahip EROL KAYA nın da gaziemire çok şeyler katacağına eminiz kendilerini TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.. KENT HABER GAZİEMİR EDİTÖRÜ ABDULLAH KOCABAŞ..