27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜZELBAHÇE - İZMİR

'AK Parti hepimizin partisidir'

AK PARTİ GÜZELBAHÇE İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

AK Parti Güzelbahçe İlçe Danışma Meclisi yoğun bir partili katılımıyla ilçe binasında gerçekleştirildi.

İl Başkanı Ömür Kabak'ın da katıldığı toplantıya, AK Parti İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi, İl Başkan Yardımcısı Hami Karacan, Güzelbahçe İlçe Başkanı Kerim Çetin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hamza Dağ, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak burada yaptığı konuşmada basında yer alan yedek üyelerle ilgili çıkan haberlere açıklık getirdi. "AK Parti hepimizin partisidir” diyen Kabak, "Biz 180 bin üyeye sahip geniş bir aileyiz. İl yönetim kurulumuz 50 asil üye, 50'de yedek üyeden oluşuyor. Onları teşvik edecek bir organizasyon kurduk. Örneğin il binasında nöbet tutmalarını, partimize gelenlerle konuşup partimizi anlatmalarını istedik. Amacımız yedekteki arkadaşlarımızı da mekanizmanın içine sokmak; parti içinde daha aktif bir hale getirmektir” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömür Kabak, mevcut mağdur edebiyatı politikalarıyla İzmir'in hakettiği yere bir türlü gelemediğine vurgu yaparken; "AK Partinin hükümet olarak İzmir'e yaptığı yatırımları maalesef Büyükşehir belediyesinde göremiyoruz. 3,5 milyonluk bir şehrin başkanından duymaya yadırgadığımız sözlerle hep bir şikayet, bir bahane uydurma politikası, hizmet üretememenin yeni adı oldu. 'Biz mağduruz, zalim bir AK Parti var' söylemiyle; bir gün hükümet suçlanıyor, bir gün siyasiler, bir gün bürokratlar suçlanıyor. Milyarlarca paramız heba oluyor. Metroyu yapamadıkları gibi ihaleleri de ellerine yüzlerine bulaştırdılar" şeklinde konuştu.

AK Parti İzmir milletvekili Tuğrul Yemişçi ise AK Parti iktidarında İzmir'e yapılan büyük yatırımların altını çizerken, "İzmir adliyesini herkes unuttu. İktidara geldiğimizde önceliğimiz şimdinin o muhteşem Adliye Sarayını yapmak oldu. Çevre yolu, Manisa yolu, Beydağ Barajı, Havaalanı İzmir'e AK Parti iktidarının kazandırdığı önemli hizmetlerdir" şeklinde konuştu. Yemişçi, Milli Birlik ve Kardeşlik Projesine de değinerek, "Muhalefet bu zamana kadar hep şov yaptı. Kimi kapısını kapadı, kimi penceresini kapadı. AK Parti 25 yıldır kanayan bu yarayı kurutma azmindedir” dedi.

AK PARTİ GÜZELBAHÇE İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
AK PARTİ GÜZELBAHÇE İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
AK PARTİ GÜZELBAHÇE İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 15:40:03
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 16:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?