20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜZELBAHÇE - İZMİR

Avkıran'ın projeleri hazır

Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran, CHP'den adaylığını koyduğu ilçede tekrar seçilmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Biz Güzelbahçe'de yaptıklarımız ve yapacaklarımız için oy aldık" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) başkanlığa tekrar adaylığını koyan Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran, ilçe sakinlerini pişman etmeyeceğini belirtti.

Ekibinin ve kadrosunun zaten hazır olduğunu söyleyen Avkıran, "Güzelbahçe'de yaptıklarımız ve yapacaklarımız için oy aldık, projleremiz hazır. Balıkçı arkadaşlara soğuk hava deposu yapacağız, ayrıca limanı genişleteceğiz. Unlu mamüller projeleri ile küçük sanayi projelerimiz var. Yalı Mahallesi'nde pazar yeri üzerine düğün salonu projemiz var. Büyükşehir Belediyesi ve Valilik'le koordineli çalışarak termal yapmayı düşünüyoruz. Ayrıca anfi tiyatrosu projesinde bir takım hukuki sorunlar vardı, o sorunlar aşıldı ve yapıyoruz. Diğer yandan ilçenin çehresini bozmadan kent yenileme projesini de hayata geçireceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2004 Pazartesi 22:42:29
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 20:18:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?