25
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜZELBAHÇE - İZMİR

Başkan öğretmen oldu

GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI ÖĞRETMEN OLDU

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde okuma yazma öğrenen yaşlı kadınlara eğitmenlik yaptı. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Güzelbahçe’de renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Mustafa İnce güne öğretmen olan ablası Mehtap Meral Akıllıoğlu’na çiçek vererek başlayıp okuma yazma kursunda eğitmenlik yaparak devam etti.

Asıl mesleği ziraat mühendisliği peyzaj mimarı olan Belediye Başkanı Mustafa İnce ayrıca ilçede görev yapan tüm öğretmenlere birer çiçek hediye etti. Milli Eğitim Bakanlığının 5 ilde gerçekleştirdiği Kolaylaştırılmış Okuma Kursu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa İnce geleceğimizin eğitimden geçtiğini belirterek; “Okuma yazmayla başlayan eğitim, hayatımızın her alanında gelişerek devam etmekte.Göreve geldiğim günden bu yana eğitime birinci sırada öncelik veriyoruz. Bugüne kadar eğitime verdiğimiz destek ,bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi. Güzelbahçe belediyesi - ROTARY kulüp ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği kursa katılan yaşlı kadınların belediye başkanının öğretmenliğinden bir hayli mutlu oldukları gözlenirken, kurs öğretmeni Nuran Vural renkli geçen dersin bir hayli verimli geçtiğini söyledi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce öğretmenlere çiçek vererek; “Bizler çiçeklerimiz olan çocuklarımızı öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Bu nedenle bu özel günde öğretmenlerimize verilecek en iyi armağanın çiçek olacağını düşünüyorum. Öğretmenlerimiz hayatımıza şekil veren eli öpülecek kutsal insanlardır” dedi.

GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI ÖĞRETMEN OLDU
GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI ÖĞRETMEN OLDU
GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI ÖĞRETMEN OLDU
GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI ÖĞRETMEN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 11:48:04
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 17:35:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?