20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜZELBAHÇE - İZMİR

Eski kaymakam yargılanıyor

Eski Güzelbahçe Kaymakamı Zeynel Abidin Müfit Yavuz hakkında "cinsel saldırı ve cinsel taciz" iddiasıyla dava açıldı. Kendisiyle birlikte çalışan iki sekreteri tarafından suçlanan ve 11 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak olan Yavuz'un Zonguldak'a atandığı ve emekliliğini istediği öğrenildi. 

İddialara göre Yavuz, yaklaşık 2 yıl özel kaleminde çalışan Ö.T.'yi tacize varan iltifatlar ve birlikte olma teklifleriyle bunalttı. Yavuz'un sekreterine cep telefonuyla "Teninin kokusunu özledim", "Sana sarılmayı özledim" yazılı mesajlar gönderdiği öne sürülürken, sekreter telefon mesajlarını kanıt olarak göstererek suç duyurusunda bulundu. 

Savcılık soruşturması kapsamında çok sayıda kaymakamlık personeli tanık sıfatıyla ifade vermeye çağrıldı. Eski sekreter F.E. de, T'nin iddialarını doğrularken, kendisinin de Yavuz'un benzer tacizlerine maruz kaldığını söyledi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 15:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erol Gökmen IP: 88.243.148.xxx Tarih : 6.06.2008 13:30:31

Kent Haberi Ben Kırklareli'yi ararken tanıdım ve bazen bakıyorum.Bugünde Güzelbahçe isimli yeri ararken gine sizin sayfa ile karşılaştım.Haberleri araştırırken 30 Ocak 2008 tarihinde milliyette yayımlanan ve sayfanıza alınan haberi gördüm.Aradan aylar geçmesine ragmen bu haber bu kadar onemli ve kisilik haklarına sanırım saygı duyulmadan yapılan bir yayın.Peki bir vatandaş olarak benim dikkatimi çekti.İş yazılan gibi değilse ne olacak ?İyi günler dileğiyle.