19
Mayıs
2024
Pazar
GÜZELBAHÇE - İZMİR

Güzelbahçe'de örnek kampanya

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Güzelbahçe İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı İrfan İçöz, Türkiye'ye örnek olacak bir kampanyaya imza attı.

Daha önce görüntü kirliliğinin önüne geçmek için ilçedeki bayrak ve afişleri kaldıran AK Parti Güzelbahçe, şimdi de halkın rahatsız olmaması düşüncesiyle seçim konvoyu yapmama kararı aldı.


"Teşkilatımızın önerisiyle görüntü kirliliğine neden olan ve tehlike arz eden parti bayraklarının kaldırılması konusunda karar aldık" diye konuşan AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Kerim Çetin, "Şimdi de seçim konvoyu yapmamak konusunda İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayımız İrfan İçöz ile birlikte önemli bir karara imza attık" dedi.


Seçim kampanyasını 'insana saygı, çevreye saygı' anlayışıyla yürüttüklerini ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı İrfan İçöz, görüntü kirliliği yaratan parti bayraklarının kaldırılması konusunda öncü olduklarını kaydetti. İçöz, "Şimdi de ambulans, itfaiye gibi acil hizmet araçlarının geçişinin engellenmemesi, trafik güvenliğinin tehlikeye sokulmaması, gürültü kirliliği ve hava kirliliği yaratılmaması için partimiz ve meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla Güzelbahçe'de seçim konvoyu yapamama kararı aldık. Diğer tüm partileri de bu karara katılmaya çağırıyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 19:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?