29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜZELBAHÇE - İZMİR

Yargıyla döndü ama yine alındı

Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Uysal, mahkeme kararıyla döndüğü görevinden yine alındı, Konya Bozkır’a atandı.

İz­mir Mil­li Eği­tim’de ata­ma rüz­ga­rı sü­rü­yor. Gü­zel­bah­çe İl­çe Mil­li Eği­tim Mü­dü­rü Erol Uy­sal, mah­ke­me ka­ra­rıy­la dön­dü­ğü gö­re­vin­den yi­ne alın­dı. Uy­sal bu kez Kon­ya’nın Boz­kır İl­çe­si’ne atan­dı. Ti­re İl­çe Mil­li Eği­tim Mü­dür­lü­ğü ya­par­ken 2002’de Gü­zel­bah­çe İl­çe Mil­li Eği­tim Mü­dür­lü­ğü’ne ge­ti­ri­len Erol Uy­sal, 2006’da so­ruş­tur­ma ge­çir­di­ği ge­rek­çe­siy­le bu gö­re­vin­den alı­nıp Af­yon Si­nan­pa­şa İl­çe Mil­li Eği­tim Mü­dür­lü­ğü’ne atan­dı. Bu gö­rev ye­ri de­ği­şik­li­ği üze­ri­ne yar­gı­ya baş­vu­ran Uy­sal, yü­rüt­me­yi dur­dur­ma ka­ra­rıy­la ma­ka­mı­na ge­ri dön­dü. An­cak Erol Uy­sal, bir kez da­ha gö­re­vin­den alın­dı. İki kez otur­du­ğu Gü­zel­bah­çe İl­çe Mil­li Eği­tim Mü­dür­lü­ğü kol­tu­ğun­dan alı­nan Uy­sal, Kon­ya Boz­kır İl­çe Mil­li Eği­tim Mü­dür­lü­ğü’ne ve­ril­di.

Milliyet Ege
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 15:20:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erol Gökmen IP: 85.108.232.xxx Tarih : 17.06.2008 15:15:04

Hani yargıya saygımız ?.Demokrasi dediğimiz bu olmasa gerek.Herkezin kendisine göre demokrasi olmaz.Birtarite yargı kararlarını uygulamayan sn.Bakanımıza gazeteciler soruyor.Tazminatlar nasıl gidiyor diye.Maaşımdan ve dairemi sattım oradan ödüyorum demişti.Değermi Yargıyı uygula gereğini yap.Evet ülkenin her tarafı memur için ayni ama.Kırılan onur nasıl tamir edilecek.Acaba İzmir Millieğitim Müdürümüz ne düşünür ?Devletin Harcırahına yazık.