13
Haziran
2024
Perşembe
GÜNCEL

Kaçak göçmen taşıyan tekne battı

Yunanistan'a kaçak olarak geçmek istedikleri belirlenen yabancı uyruklu kişileri taşıyan tekne İzmir açıklarında battı. İlk belirlemelere göre boğulan 5 kişinin cesedi denizden çıkarıldı.

Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçiş yapmak isteyen yabancı uyruklu kişileri taşıyan tekne, İzmir'in Karaburun ilçesi yakınlarındaki Küçükbahçeköy açıklarında battı.

İlk belirlemelere göre, teknedeki 35 yabancı uyruklu kurtarıldı. 5 kişinin ise cesedi denizden çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

a.a
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2006 Salı 11:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat IP: 88.242.73.xxx Tarih : 16.11.2006 12:04:26
bu göçmen kaçaklığı işi son yıllarda iyi ce özelliklede bazı bölgelerde sorun yaratmaya başlıdı aslında bu işi çözmek için işin köküne inmek lazım ve cezaların ağırlaştırılması lazım sorguların işe yara verecek hale getrilmesi lazım yoksa sorunun giderilmesi bi yana daha çohalır jandarmanın işi gücü yokmuş gibi devletin mazotu bunların yolunda bitirilyor birileri bu işten para kazanırken devletin güvenlik kuvveti yıpratılıor bu nedenle bunlar için özel bir ekip kulurup olayı daha derin araştırması ve cezaların ağırlaştırılması azalmasına çok büyük fayda sağlayacaktır