18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Afacanlar başkanı soru yağmuruna tuttu

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın konukları bu kez minikler oldu. "Yaşadığımız Yer" konusunu işleyen Aydoğdu İlköğretim Okulu 3/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Cevat Durak’ı ziyaret ederek sorular sordu.

Belediye hizmetleri ve belediye başkanlığı görevleri ile ilgili sorular soran öğrencilere çalışmaları hakkında bilgi veren Cevat Durak, "Bu günlerinizin değerini iyi bilin. Öğretmenlerinizin anlattıklarını uygulayın ve gelecekte aydın kişiler olun" dedi.
Başkan Durak’a, "Belediye başkanının görevleri nelerdir, ne zaman göreve başladınız, sizi kim seçti, işinizden memnun musunuz, seçimlerde hangi vaatlerde bulundunuz, hangilerini yerine getirdiniz, biz çocuklar için projeleriniz var mı, Karşıyaka’yı daha modern hale getirmek için neler yapacaksınız, başkan olmak için neler gerekiyor?" şeklinde sorular yönelten minik öğrenciler, cevapları alarak memnun oldu.

Geleceğin Karşıyaka’sının sorunlarından arınması için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Cevat Durak, "Çocuklarımız için çocuk oyun parkları, parklar, spor tesisleri yapıyoruz. İmkanlar ölçücünde okullara yardımlarda bulunuyoruz. Engelli çocuklara yönelik birçok çalışmamız bulunmaktadır. Ayrıca ekonomik durumu yetersiz çocuklara yönelik öğrenimlerini sürdürebilmeleri için burs veriyor, giysi ve kırtasiye yardımlarında bulunuyoruz. Temiz bir şehir oluşturabilmek için sürekli çalışıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 14:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?