30
Mayıs
2024
Perşembe
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

AKP Karşıyaka'ya büyük katılım

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı Altın Balık Restoran'da katılım töreni düzenledi. Eskişehirliler Derneği Başkanı Hüseyin Engin, Anadolu Kültürünü Sevenler Vakfı Başkanı Mehmet Çetin ve çok sayıda dernek üyesi düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve AK parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Karal'ın da katıldığı törende Karşıyaka'daki sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda kişi AK Parti'ye katıldı. Ayrıca Hüseyin Engin, AK Parti Karşıyaka'dan Belediye Meclis üyeliği müracaatında bulundu.


Toplantıda konuşan Aydın Şengül, "AK Parti'yi halkımız kurdu ve biz sadece tabelalarını astık. Biz gelecek nesillere aydınlık bir Türkiye bırakma sevdalısıyız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, başı dik ve gururla yaşayacağı bir ülke teslim edebilmenin kavgasını vermekteyiz. Biz bu toplumun çimentosuyuz. Biz halka hizmet etme yolunda kararlı olan herkesle kucaklaşmaya ve bu kutsal hedefe doğru, omuz omuza yürümeye kararlıyız. Bizim kapımız bu düşünceye sahip herkese sonuna kadar açıktır. Çünkü biz "Halka hizmet, Hakka hizmettir" anlayışının temsilcileriyiz. Partilerini küçük olsun benim olsun anlayışıyla yöneten siyasi partilerin içine düştüğü durumu ve ülkemizi ne hale getirdiklerini hepimiz ibretle görüyoruz ve yaşıyoruz. Bugün bile İzmir'de bu kısır çekişmelerin ve mevki makam kavgalarının yaşandığı partiyi ve yaşanan olayları gazetelerde okuyorsunuz. Biz AK Parti olarak büyük olsun hepimizin olsun anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Karal, "Karşıyakamızın daha adil yönetilebilmesi için tüm toplum kesimlerinin kucaklanabilmesi gerekmektedir. AK Parti Karşıyaka Belediye Meclisinde ilk sıralarda alevi yurttaşlarımıza yer vermekten onur ve gurur duyarız. Yıllardır ülkemizde toplum katmanlarını oy deposu olarak değerlendirenlere, hizmete susayanların verdiği en anlamlı cevaptır bu buluşmamız. Bugün yüzlerce arkadaşımızın partimize katılımı bizi son derece memnun etmiştir ve teşkilatımızın daha da güçlenmesine vesile olmuştur. Sayın Cevat Durak'ın söz verip de temelini dahi atamadığı 17 projeyi AK Parti olarak Yerel Seçimlerini kazandığımızda ilk iki yıl içinde gerçekleştireceğiz" diye konuştu. Eskişehirliler Derneği Başkanı Hüseyin Engin ise şunları, "AK Parti İlçe Başkanımız Mehmet Karal ve İlçe Yönetim Kurul üyelerinin derneğimizi ziyareti ile başlayan süreç bizi bugüne taşıdı. AK parti Teşkilatımız, sorunlarımızın çözüme kavuşabilmesi için bizlerin de yönetimlerde görev almasının gerekli olduğunu ve bizlerle çalışmaktan onur duyacağını ifade etti. Biz de arkadaşlarımızla kendi içerimizde bunu değerlendirdik ve bu değerlendirme sonucunda Karşıyaka'yı daha aydın bir geleceğe taşıyabilmek için AK Parti saflarında siyasi mücadelemizi sürdürme kararı aldık"

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 17:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İzmir Esder IP: 78.177.215.xxx Tarih : 6.12.2008 19:33:05

hüseyin engin bir kere Eskişehirliler derneği Başkanı değildir! Kendi başına Eskişehirlileri AKP saflarına katmayı düşünüyorsa yanılıyor.Hüseyin Engin ve bir kaç kişiler Eskişehirliler adına konuşamazlar.ŞİDDETLE YAPTIKLARI BU YANLIŞI KINIYORUZ.