26
Mayıs
2024
Pazar
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

AKP'den dayanışma yemeği

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Karal, partinin Karşıyaka delegeleriyle dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Karşıyaka Öğretmenevi Restoran'da yapılan yemeğe yaklaşık 320 delege katılırken, Karşıyaka ve Bayraklı Belediyesi arasındaki şirket devri nedeniyle yaşanan sıkıntıda işsiz kalan işçilerin sendika temsilcileri de toplantıya delege olarak katıldı.

Toplantıda konuşan Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Karal; “Bizler Karşıyaka'yı temsilen, halkımızı temsilen, bizi birbirimize kenetleyen ilkelerimiz doğrultusunda buradayız. Bizler milleti hakir gören onu değişmeye ve kendisi gibi olmaya zorlayanlardan değiliz. Bizler insan emeğine saygı göstermeyen, kültürel ve siyasi farklılıklara ambargo uygulayan, iktidar gücünü ele geçiriri geçirmez kendinden olmayanı kapı dışarı koyanlardan değiliz. Bizler milletin erdemlerini siyasetinde ilke edinmiş bir partinin mensuplarıyız. Büyük çoğunluğuyla milletin her zaman gösterdiği sağduyunun temsilcileriyiz. Millet kendi bağrından doğan, kendisinin uğradığı haksızlıkların aynısına uğrayan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durdu. Milletimiz kendi özü ve ruhu AK Parti'ye demokrasi dışı odakların kurduğu tüm tuzakları bozdu” diye konuştu.

Teşkilat olarak gündemlerinin ilk maddesinin 2011 Genel seçimleri için çalışmak olduğunu dile getiren Mehmet Karal şöyle devam etti: “Bugünden başlayarak 2011 Genel seçimlerine çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. AK Parti'nin bu milletin tamamını kucaklayan tek parti olduğunu, çıkar odaklarının değil milletin dostu olduğunu herkese anlatmalıyız. Partimizin meselesinin milletin hayat tarzı değil, hayat kalitesi olduğunu tüm İzmir'e anlatmalıyız.Tayyip Erdoğan milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkan bir liderdir. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlerin oyununu bozan bir liderimiz var. Tayyip Erdoğan bu ülkenin kaybettiği itibarı tekrar ülkeye hediye eden bir liderdir. Biz de ona layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katıp milletimize hizmet etmeliyiz”

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 13:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?