19
Mayıs
2024
Pazar
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Alevli kabus gecesi!

APARTMANDA YANGIN PANİĞİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bahçelievler semtinde bir apartmanın 3. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Apartmanda bulunanlar yoğun duman nedeniyle balkonlara çıktı, itfaiye merdiveniyle tahliye edildi.

Yangın gece saat 03.00 sıralarında Karşıyaka semtinde bir apartmanın 3. katında çıktı. Evin içerisinden dumanlar çıktığını fark eden ev sahibi Necati Sertoğlu (65), durumu polis ve AKS 110 itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sokaklarda gelişigüzel park eden otomobiller nedeniyle yangının çıktığı eve müdahale etmekte zorlandı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle yükselen dumanlar Özlü apartmanında bulunan evlerin duman altında kalmasına neden oldu.

Apartmanın koridorunu ve odalarını saran duman nedeniyle üst katlarda bulunan vatandaşlar dışarı çıkamadı. Herkesin uykuda olduğu sırada çıkan yangın nedeniyle zor anlar yaşayan apartman sakinleri, evlerinin balkonlarında dakikalarca kurtarılmayı bekledi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangın merdiveniyle herkes aşağı indi. Evleri yanan Necati Sertoğlu ve eşi Emine Sertoğlu olaydan yara almadan kurtuldu. Necati ve Emine Sertoğlu ile üst katlarda oturan komşuları Nurcan Çelik (49), Funda Çelik (17) ve Güçlü Çelik (18) dumandan etkilendi. Acil sağlık ekipleri tarafından oksijen tedavisi uygulanan beş kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Yangında Sertoğlu ailesinin evi kullanılamaz hale geldi. Alevlerin kesin çıkış nedeninin yapılacak incelemeden sonra netleşeceği açıklandı.

Bu arada apartmanda yangın çıktığını duyar duymaz olay yerine koşan ve gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçiren vatandaşlar güçlükle sakinleştirildi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

APARTMANDA YANGIN PANİĞİ
APARTMANDA YANGIN PANİĞİ
APARTMANDA YANGIN PANİĞİ
APARTMANDA YANGIN PANİĞİ
APARTMANDA YANGIN PANİĞİ
APARTMANDA YANGIN PANİĞİ
APARTMANDA YANGIN PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 09:37:04
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 10:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?