1
Haziran
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Anne canına kıydı cesedini kızı buldu

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı semtinde 12 yaşındaki kızı ile birlikte kalan bir kadın intihar ederek canına kıydı. Eşinden dört yıl önce boşandığı öğrenilen kadının esnaflık yaptığı, 12 yaşındaki kızı babasında olduğu sırada kendini kalorifer borularına astığı öğrenildi.

Olay, Bostanlı semtinde 2083. sokaktaki bir apartmanda meydana geldi. Karşıyaka Çarşısında tuhafiyeci dükkanı bulunan Gönül İ. (47), evde yalnız olduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle bunalıma girdi. Kendini salondaki kalorifer borularına elektrik kablosuyla asan Gönül İ., olay yerinde hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde eve gelen 12 yaşındaki kızı Tutku da annesinin cesediyle karşılaşınca babasını aradı. Kızının haber vermesi üzerine eski eşinin evine gelen İsmail Sermet de durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri yaptıkları ilk incelemede Gönül İ.'nin intihar ettiğini ve geride herhangi bir not bırakmadığını belirledi.  İntihar eden Gönül İ.'nin eşinden dört yıl önce boşandığı ve velayeti kendisinde olan kızı ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Gönül İ.'nin arkadaşları ile birlikte 12 Eylül tarihinde doğum gününü kutladığını belirten eski eşi İsmail Sermet, eşinin psikolojik sorunu olmadığını ancak ekonomik nedenlerle intihar etmiş olabileceğini söyledi.

Gönül İ.'nin cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 12:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?