30
Mayıs
2024
Perşembe
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Başkan Durak'tan kırtasiye yardımı

Ramazan Bayramı ve okulların açıldığı ilk haftalar aynı tarihlere rastlayınca aileler için daha da zorlaşan bütçelerine Karşıyaka Belediyesi'nden ilaç gibi bir destek geldi.

Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen sosyal taramalarda tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklara bayram öncesi okul kıyafeti ve eğitim malzemesi yardımı yapıldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın elinden yardım malzemelerini alan minikler ve aileleri büyük bir sevinç yaşadı.
Önlük, ayakkabı, pantolon, etek, ceket, gömlek, okul çantası, defter, kalem, silgi, kalemtıraş ve suluboyaları alan öğrenciler ve aileleri Cevat Durak'a teşekkür etti.
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak; eğitim ve öğretime verdikleri sosyal, ekonomik, kültürel ve eğitsel desteğe değinerek şunları söyledi, "Çocuklar geleceğimizdir. İlk, orta ve yükseköğretimde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verdiğimiz burslar ve kurslar, ilçedeki okullarımıza yaptığımız park bahçe duvar çevre düzenlemesi gibi katkılarımız, yetişkinlere yönelik eğitsel kurslarımız, inşaatı tamamlanmakta olan Karşıyaka Belediyesi Lisesi ve Karşıyaka Belediyesi İlk Öğretim Okulu, ayrıca eğitimde ek ders desteği vereceğimiz gençlik merkezi gibi çalışmalarımız hep çocuklarımız ve geleceğimize yönelik hizmetlerimizdir. Okul kıyafeti ve eğitim malzemesi yardımlarımız da bu hizmetlerimiz içerisinde yer alıyor. Çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Onlara desteğimiz her zaman sürecek"

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 18:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?