26
Mayıs
2024
Pazar
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Bostanlı'nın kabusu yakalandı

CEZAEVİ FİRARİSİ HIRSIZ İLE BEŞ ARKADAŞI YAKALANDI

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı semtinde kapıların kilit göbeklerini kırarak hırsızlık yaptıkları iddia edilen altı kişi yakalandı.

Karşıyaka Asayiş ekipleri, zanlılardan M.A.E. (19), S.S. (20) ve M.U. (18)'yu suçta kullandıkları iki adet ince bayan çorabı, kapıları açmakta kullanılan kalın cımbız, 1 adet yıldız tornavida, 1 adet İngiliz anahtarı ile birlikte yakaladı. Ayrıca zanlılardan S.S.'nin üzerinden 1 adet cüzdan ile 60 Türk Lirası tutarında para bulundu.

GİTAR BİLE ÇALMIŞLAR

Üç kişiyi gözaltına alan ekipler zanlıların suç ortakları oldukları tespit edilen M.Ç. (18), Y.K. (37) ve F.T. (37)'yi de 33 SY 137 plakalı bir otomobille olay yerinden kaçtıklarını tespit etti. Zanlılar ile polis arasında kovalamaca yaşanırken, zanlılar içinde 1 adet çift yönlü kapı kilidi kırmakta kullanılan tornavida, 1 adet yıldız tornavida, 1 adet düz tornavida ve 1 adet lokma anahtarı bulunan poşeti yola attı. Kısa süren kovalamaca sonucu yakalanan hırsızların üzerinden davacı Ş.N.'nin evinden çalınan 1 adet gitar ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılardan Y.K.'nın yakalandığında sahte isim verdiği gerçek isminin ise Ş.K. olduğu belirtildi, aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu açıklandı.

Çalınan 1 adet gitar, 1 adet cüzdan ve 60 Türk Lirası sahiplerine teslim edildi.

CEZAEVİ FİRARİSİ HIRSIZ İLE BEŞ ARKADAŞI YAKALANDI
CEZAEVİ FİRARİSİ HIRSIZ İLE BEŞ ARKADAŞI YAKALANDI
CEZAEVİ FİRARİSİ HIRSIZ İLE BEŞ ARKADAŞI YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 10:06:03
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 10:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?