19
Mayıs
2024
Pazar
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

'Bu tablo maçlarda da yaşanmalı'

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ı ziyaret eden Karşıyaka Spor Adamları Derneği yöneticileri, Balıkesir'de öldürülen Karşıyaka taraftarı Özgür Soylu'nun cenaze töreninde; tüm İzmir, Ege ve İstanbul takımlarının taraftarlarının aynı duygularla yan yana gelebildiklerini gösterdiklerini belirterek "Bu tablo maçlarda da yaşanmalı" dedi.


Dernek Başkanı Bülent Zeren, "Takımının maçına giden bir taraftarın olaya karışması kabul edilir gibi değil. Bu acıyı hepimiz paylaşıyoruz. Karşıyaka Çarşısı'nda yaşanan tablo ise herkese örnek olması gereken bir konum aldı. Tüm takımların taraftarları aynı acıyı birlikte paylaşabilme ve kol kola olabilme örneğini gösterdi. Acımızı paylaşan herkese teşekkür ederken, bunun bir başlangıç olmasını diliyoruz. Gelecekte bu şekilde maçlara giderken, maçlardan sonra da taraftarların yan yana gelmesini istiyoruz" dedi.


İzmir'in taraftarlar arasında kardeşliği başlatabileceğini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Bu adımlar hızla atılmalı, spor gerçek anlamındaki gibi birleştirici bir oyun haline gelmeli. Olumsuz olan kişiler bu ortamlardan uzaklaştırılmalıdır. Karşıyaka'da yaşanan acıdan sonra spor severler arasında gerçekleşen kenetlenmenin kalıcı olması için herkes çalışmalıdır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 19:22:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?