18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Çalıntı araçla koyun çaldılar

ÇALINTI OTOMOBİL İLE 4 KOYUN ÇALAN İKİ ZANLI YAKALANDI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde polis ekipleri tarafından şüphe üzerine kovalamaca sonucu yakalanan otomobil ve plakalarının çalıntı olduğu, ayrıca araç içindeki 4 adet koyunun da Menemen'den çalındığı ortaya çıktı. Çalıntı otomobil ve koyunlarla birlikte yakalanan 2 zanlı gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat hattını arayan bir kişi Menemen ilçesinden Karşıyaka yönüne gelen ve içerisinde 4 adet koyun bulunan 06 ZOK 30 plakalı bir otomobilin şüpheli olduğu ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, güzergah üzerinde tertibat alarak aracı takip etti. Ekiplerin "dur" ihtarına uymayan otomobil kaçmaya başladı. Kovalama sonucunda daha fazla kaçamayan otomobil, Anadolu Caddesi Ayyıldız Durağı yanında durduruldu. Otomobilde bulunan D.A.K.(20) ve

E.Ö.'nün(44) yapılan GBT sorgulamasında çeşitli suçlardan poliste kaydının olduğu tespit edildi. Yapılan incelemelerde ele geçirilen otomobilin geçtiğimiz günlerde Güzelyalı'dan çalındığı ve gerçek plakasının ise 35 RDG 94 olduğu belirlendi. Otomobilde takılı bulunan plakanın ise Basmane semtinde bir otomobilden çalındığı ortaya çıktı. Plakaları ve kendisi çalıntı olan otomobildeki 4 koyunun da Menemen'in Buruncuk köyünden çalındığı belirlendi. Bozyaka'daki Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro

Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan ve haklarında çeşitli suçlardan kaydı bulunan 2 zanlı, emniyette tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar adliyeye sevk edilirken kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilere de tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

ÇALINTI OTOMOBİL İLE 4 KOYUN ÇALAN İKİ ZANLI YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 13:04:04
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 14:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?