18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Çalıntı otoyla kurşun hırsızlığı

Bayraklı'da yaklaşık bir ton kurşun külçeyi çaldıkları araca yükleyen şahıslar, polisin takibi üzerine aracı terk ederek kaçtı.

 Bornova İlçesi Evka-3 semtinde misafirliğe giden emekli öğretmen Mehmet Yılmaz (56), 125 Sokak 3 numara önüne park ettiği 35 KVZ 67 plakalı aracının çalındığını fark etti. Yılmaz’ın durumu polise bildirmesiyle harekete geçen emniyet güçleri, çalınan Kartal marka aracı bulmak için çalışma başlattı.

Bayraklı semtinde devriye gezen polis ekipleri, saat 02.00 sularında otomobili görerek takibe aldı. Emniyet güçleri ile hırsızlar arasında bir süre devam eden kovalamacanın ardından araç, Manas Bulvarı’nda terk edilmiş olarak bulundu.

Otomobili bırakarak kayıplara karışan hırsızların, başka bir yerden çaldıkları yaklaşık bir ton ağırlığındaki kurşun külçeleri otomobile yükledikleri ortaya çıktı. 12’şer kilo ağırlığındaki 93 adet kurşun külçenin nereden çalındığı tespit edilemedi. Araç polis tarafından Bayraklı Karakolu’na getirilirken, kurşun levhalar da karakolun önüne indirildi. Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 12:13:04
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 11:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?