24
Mayıs
2024
Cuma
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Çiçek sevenler Karşıyaka'ya gelsin

ÇİÇEK SEVENLER KARŞIYAKA'YA GELSİN

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, İzmir'de çiçek seven herkesi Karşıyaka Çiçek Festivali'ne davet ederek; “ Bostanlı Pazaryeri'nde açtığımız çiçek festival alanı muhteşem güzellikler sergiliyor. Evlerinin balkonlarını renklendirmek isteyen, bahçelerine fidan dikmek isteyen, çiçeği seven herkesi bekliyoruz” dedi.

Çiçek festivaline, çiçek üreticileri katılması nedeniyle hem çok çeşit bulunuyor, hem de aracıların olmaması nedeniyle uygun fiyata çiçek alınabiliyor. Festival alanında fesleğen, pervane, kedi tırnağı, ortanca, fırça şebboy, sardunya, dalya, küpeli begonya, ful, gardenya, minyatür gül, diğer gül çeşitleri, yasemin, melisa, Japon gülü, limon, servi, leylak, maviş, taflan pitos, meyve fidanları, sebze fidanları gibi yüzlerce çiçek ve fidan çeşidi bulunuyor. Festival kapsamında düzenlenen müzik ve eğlence gösterileri de ayrı bir renk ve güzellik katıyor.

Bu yıl festival kapsamında çocuklar için eğlence alanları ile hediyelik eşya satış alanı da bulunuyor. Festivalin ilk gecesi ilk önce Karşıyaka Belediye Bandosu sahne aldı. Özel seçilmiş parçalardan oluşan geniş bir repertuar ile izleyenlerin karşısına çıkan 30 kişilik bando birbirinden güzel eserlerle izleyenlerden alkış topladı. Çiçek Festivali'nde İzmir'in yeni parlayan yıldızı olmaya aday genç yeteneklerinden Gülçin gece boyunca sahnedeydi. Sevilen pop şarkılardan bir demet hazırlayan sanatçı alanı dolduran izleyicilerle birlikte çarkılar söyledi, danslar etti.

Festival alanına gelenler hem müzik ziyafetinden yararlandı, hem de evlerine dönerken beğendikleri çiçeklerden alarak evlerine döndü.

ÇİÇEK SEVENLER KARŞIYAKA'YA GELSİN
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 11:15:01
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:49:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?