1
Haziran
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Çobanoğlu'na söz verdiler

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Taha Aksoy, geçtiğimiz Pazar günü görkemli bir törenle start verdiği seçim kampanyasının ardından ilk sokak çalışmasını Karşıyaka'dan başlattı.

Karşıyaka Belediye Başkan adayı Cenk Karace ile birlikte Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek acil şifa dileyen Aksoy, ardından Bostanlı ve Karşıyaka çarşılarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 1984 yılında belediye olan Karşıyaka'nın ilk Belediye Başkanı, eski milletvekili ve Karşıyakalıların çok sevdiği Postallı başkan diye bilinen Nevzat Çobanoğlu ile karşılaşan Aksoy ve Cenk Karace, Karşıyaka'ya büyük hizmeti geçen eski başkana, seçildikleri zaman İzmir'in altın dönemini yaşayacağı sözü verdiler.

Efsanevi Başkan Nevzat Çobanoğlu, uzun süre elini bırakmadığı Taha Aksoy'a "Eski dönemde ne yaptıysak her şey öylece kaldı. İzmir gelişmiyor. Başkanlık koltuğuna otur ve halkla iç içe yönetimi üstlen" dedi. Taha Aksoy sözlerini dikkatle dinlediği Çobanoğlu'na teşekkür ederek, "İzmir halkı gerçekleri görür, oyunu bizden yana kullanırsa bu kent altın dönemini yaşayacak merak etmeyin başkanım" karşılığını verdi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Taha Aksoy, "Değişim şart" ve "Sen İzmirsin büyük düşün" sloganlarının atıldığı çarşı ziyaretlerinde Karşıyakalıları fethetti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Aksoy, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne giderek şifa arayan hastaların odalarını dolaştı. Acil şifalar dileyen Aksoy, Hastane Başhekimi Semih Uşaklıoğlu'ndan bilgi aldı. Tüm servisleri dolaşarak hastalarla tokalaşan ve karanfil dağıtan Aksoy, hastaneden de “Başkan Aksoy” sloganları ile ayrıldı.

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Cenk Karace ile birlikte Bostanlı ve Karşıyaka çarşısını da gezen Aksoy, esnafı ziyaret etti. Kalabalık grupların önünü keserek “Bu seçimlerde bizi kurtarın. Çektiğimiz artık yeter” dediği Aksoy, “Bizde bunun için buradayız” yanıtını verdi. Aksoy, çarşı içerisinde sevgi seline uğrarken, cezerye ustası ve dönerci ustalarını kırmayarak kendisine yapılan ikramların tadına baktı. Çoşkulu bir kalabalığın eşlik ettiği Aksoy, çocuklarla şakalaşarak kadınlara karanfil verdi.

Karşıyaka Çarşı girişinde düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını da Taha Aksoy, Cenk Karace ve Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Karal birlikte gerçekleştirdi. Kurdelayı 'Hayırlı olsun' dilekleri ile kesen başkan adayları daha sonra çarşının ara sokaklarındaki esnafı da kırmayarak sıkıntıları dinledi, "İmdadınıza yetişeceğiz merak etmeyin" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 12:36:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?