19
Mayıs
2024
Pazar
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Durak’tan esnafa çağrı

BAŞKAN DURAK’TAN ESNAFA ÇAĞRI;

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, ekonomik kriz nedeniyle zor günler yaşayan esnafa çağrıda bulunarak; “Birlik olun, yeni projeler üretin. Alacağınız kararlarda Belediye olarak her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Karşıyaka Kent Konseyi bünyesinde “Esnaf Meclisi” kurma girişimlerini de başlattıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak; “Karşıyaka Çarşısı esnaflarımızın en yoğun olduğu bölgedir. Ancak Bostanlı, Nergiz, Şemikler, Örnekköy, Cumhuriyet mahallelerinde de esnaflarımız bulunuyor. Hepsini tek çatı altında bulunduracak, sorunlara sahip çıkacak, ortak çözüm önerileri geliştirecek bir oluşumun kurulmasını istiyoruz. Esnaflara yönelik kurulan diğer sivil toplum kuruluşlarının da içinde olacağı geniş katılımlı bir birliktelikte çok yeni projeler üretilebilir. Bizler esnafımızın her zaman yanında olmaya, onları desteklemeye hazırız” dedi.

Esnafın yanında çalışanın maaşını veremez, kirasını ödeyemez duruma düştüğünü de belirten Başkan Durak, yeni yapılanmada başta ekonomik sıkıntıların azaltılmasına yönelik çalışmaların geliştirilebileceğini belirterek “Günlük veya haftalık eylemler esnafımız için yeterli olamaz. Yıl boyunca bir program dahilinde sürekli yenilikler geliştirilmeli, esnafımızın daha iyi koşullara kavuşması sağlanmalıdır” dedi.

BAŞKAN DURAK’TAN ESNAFA ÇAĞRI;
BAŞKAN DURAK’TAN ESNAFA ÇAĞRI;
BAŞKAN DURAK’TAN ESNAFA ÇAĞRI;
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 11:16:00
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 14:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?