15
Haziran
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Elazığlılar'dan Durak’a ziyaret

ELAZIĞLILAR BAŞKAN CEVAT DURAK’I ZİYARET ETTİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı ziyaret eden Elazığ Bakır-Madenliler Derneği yönetim kurulu üyeleri, Karşıyaka için yapılacak hizmetlerde Başkan Durak’ın yanında yer alacaklarını belirterek destek verdiler.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat durak’ı makamında ziyaret eden dernek üyelerinin büyük bir çoğunluğunun Karşıyaka’da oturduğunu belirten Dernek Başkanı Mehmet Kala; “Dernek üyelerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Önümüzdeki günler de de dayanışma yemeği hazırlıklarımız var. Karşıyaka’da oturan üyelerimizin sorunları olduğunda Başkanımız Cevat Durak’a her zaman ulaşıyor ve destek görüyoruz. Bizler de her zaman onun arkasında olacağız. Üyelerimiz adına hem yanında olduğumuzu belirtmek, hem de bu güne kadarki yakın ilgisi nedeniyle teşekkür etmek için ziyaret ettik” dedi.

Karşıyaka’nın eksikliklerinin giderilmesi için herkesle el ele kol kola dayanışma içerisinde hizmet üreteceklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ise; “Gösterdiğiniz bu örnek davranış nedeniyle ben teşekkür ederim. Kent bizim kentimiz, en iyi konuma gelmesi için hep birlikte olacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 13:22:03
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 18:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?