25
Mayıs
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

En romantik evlenme teklifi

İzmir'in gözde mekanlarından Karşıyaka'daki Sardunaki Restoran'da Ercüment Çiçek (24), kız arkadaşı Aslı Gizem Korkmaz'a (24) sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu.

İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde asistan olan kız arkadaşı Aslı Gizem Korkmaz ile ortak bir arkadaşı arkadaşları vasıtasıyla 3 yıl önce tanıştığını söyleyen Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği Bölümü'nde asistan olarak görev yapan Ercüment Çiçek, "Özel bir teklif olmasını istedim. Kendisinin haberi yoktu. Çok güzel oldu" diye konuştu.

Karşıyaka'daki Sardunaki Restoran'da Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği Bölümü'nde asistan olarak görev yapan Ercüment Çiçek (24) 3 yıl önce ortak bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı kız arkadaşına ilginç bir evlenme teklifinde bulundu. İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde asistan olan kız arkadaşı Aslı Gizem Korkmaz'ın (24) dizlerine kapananan Çiçek, yanan meşalaler eşliğinde süpriz bir evlenme teklifinde bulundu. Duygu dolu anların yaşandığı restoranda gözyaşlarına hakim olamayan Gizem Korkmaz, sevgilisinin teklifine evet cevabını verdi.

3 sene önce ortak arkadaşları Cumhur Çelikiş aracılığı ile İzmir'de tanıştıklarını belirten Çiçek, "İkimiz de Amerika'dan doktora için burs kazandık. Bu yaz evlenip Amerika'nın Ohio eyaletinin Cleveland şehrinde doktora eğitimimize başlamaya gideceğiz. Özel bir teklif olmasını istedim. Kız arkadaşımın haberi yoktu. İstanbul'dan bir misafirimizin geleceğini, onun da son anda işinin çıktığını sanıyordu. Sardunaki Restoran'da daha önce doğum günü kutlamış çok memnun kalmıştık. O yüzden burayı seçtim. Onlar da meşalelerle  çok güzel bir organizasyon yaptılar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 10:50:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeki erdemir IP: 88.241.49.xxx Tarih : 12.06.2009 11:04:15

mutlulugunuz daim olsun arkadaşlar