31
Mayıs
2024
Cuma
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Engelli çocuklara yardım

Karşıyaka Belediyesi Bünyesi'ndeki Karşıyaka Kent Konseyi'ne bağlı Engelliler Meclisi 7 engelli çocuğa yardım desteği verdi.

7Çocukları ve ailelerini ziyaret eden Engelliler Meclisi yürütme kurulu üyeleri çocuklara gıda ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Çocukların okuyan kardeşlerine de ücretsiz dershane desteği sağlandı.


Karşıyaka'nın Cumhuriyet, Şemikler, Emek ve Nergiz mahallelerinde yaşayan 7 aile özel bir sevinç yaşadı. Bu ailelerin engelli çocuklarına Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi yardım eli uzattı. Engelliler Meclisi Başkanı Hülya Polat ve yürütme kurulu üyeleri engelli çocukları ve ailelerini tek tek ziyaret ederek, ailelere gıda ve çocuklara kırtasiye malzemesi dağıttı. Ayrıca, engelli çocukların eğitim çağında olan ve okula devam eden kardeşlerinin de dershanelerden ücretsiz yararlanmaları için gerekli bağlantılar yapıldı ve bu çocuklar için de ücretsiz dershane imkanı sağlandı. Engelliler Meclisi Başkanı Hülya Polat bu tür yardım çalışmalarının her zaman süreceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 22:05:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?